Behance Served Sites

Served is a collection of sites that showcase category specific content from Behance, the world's leading platform for creative professionals across all industries.

View All Served Sites →

Groene gevel parkeergarage Geleenstraat, Heerlen

Info
Statistics
Created:
Last Edited:
988
41
0
Description
Nieuw Heerlens icoon! De groene begroeide gevel in de Geleenstraat, Raadhuiskwartier De gevel van de parkeergarage heeft zijn lang verwachte transformatie gekregen. Een prachtige verticale tuin die als een verrassing in het Heerlens centrum opduikt. De lelijke gevel op deze prominente plek riep om aandacht. Deze aandacht werd op gepaste wijze gegeven op een niet voor de hand liggende manier. Als een waar "Landmark" markeert deze groene verschijning het einde van de Honigmannsstraat en nodigt het nieuwsgierig, winkelend publiek uit een kijkje te nemen in het Raadhuiskwartier. Een geslaagde tranformatie van "rotte plek" naar opzienbarend icoon voor de stad.
Share
  • Nieuw Heerlens icoon!
    De groene begroeide gevel in de Geleenstraat, Raadhuiskwartier

    De gevel van de parkeergarage heeft zijn lang verwachte transformatie gekregen. Een prachtige verticale tuin die als een verrassing in het Heerlens centrum opduikt. De lelijke gevel op deze prominente plek riep om aandacht. Deze aandacht werd op gepaste wijze gegeven op een niet voor de hand liggende manier.
    Als een waar "Landmark" markeert deze groene verschijning het einde van de Honigmannsstraat en nodigt het nieuwsgierig, winkelend publiek uit een kijkje te nemen in het Raadhuiskwartier.

    Een geslaagde tranformatie van "rotte plek" naar opzienbarend icoon voor de stad.

Comments: ( Comments )